Baderomsmøbler

Ingenting er så privat og viktig som et komfortabelt og innbydende bad. Derfor tilbyr vi hos Buildor alt du trenger av baderomsinnredning til et nytt - eller et oppusset bad til lave priser. Sjekk vårt utvalg av hyller, speil, hele møbelpakker og annet tilbehør til dine baderomsmøbler. Kanskje et baderomsspeil med LED-lys kan friste? Eller trenger du større skapplass til håndklær og pleieprodukter? Hos oss finner du et stort utvalg av størrelser, farger og design.

Sett et mer moderne preg på badet

På tide å pusse opp badet? LED-lyskilder har kommet for å bli. Det er både strømbesparende og varer lengre enn vanlige lyskilder. Derfor burde badet også ha et baderomsspeil med LED som lyskilde. Et annet tips er om du skal bore i fliser, at du markerer hullenes plassering over litt maskeringstape. Da hindrer du at boret glir unna på flisene. Husk å undersøk at det ikke går rør, kabler eller ledninger i veggen. Trenger du tips eller råd for oppsett av våre produkter kan du kontakte oss! Få inspirasjon til din personlige stil med våre baderomsmøbler.

Velg din stil og komfort selv

Skap din egen stil ved å pusse opp badet selv. Velg baderomsskap, baderomshylle, og andre typer møbler og tilbehør i farger og materialer som passer deg. Om du skal kjøpe nytt speil, kan du unngå kondens på speilet etter en dusj ved å enkelt montere speilvarmer når du setter opp speilet. Moderniserer du badet med en håndkletørker, sparer du i tillegg baderommet for ekstra fuktighet. Vi har i tillegg alle verktøyene du trenger for å sette opp dine nye baderomsmøbler.

Flotte baderomsmøbler finner du hos Buildor

Vi hos Buildor.no har baderomsmøbler fra kjente merker, i god kvalitet og til lav pris. Vi har rask leveranse slik at du kan starte ditt prosjekt snarest mulig. Trenger du råd og tips på veien, så spør oss!