Baderom

Forny ditt baderom med en luksuriøs stil og et splitter nytt badekar. En utmerket gave til deg selv eller din kjære. Kanskje du ønsker nye hvitevarer til baderommet? Gjør-det-selv prosjekter har aldri vært enklere. Buildor hjelper deg med å velge det rette badet for deg og familien, og vi gir deg de beste tips og råd for å komme raskt i gang med prosjektet.

Drømmebad får du hos buildor

Baderommet er det dyreste rommet i huset sies det. Men ikke nødvendigvis. Buildor har produktene som kan fornye ditt bad, selv med et rimelig budsjett. Et baderom kan enkelt fornyes ved å bytte ditt gamle toalett og dusjkabinett. Og med enkel montering for deg som vil klare det selv. Det er små grep som skal til for å fornye ditt bad, med påfølgende verdiøkning av din bolig. Buildor har også badstue til ditt baderom. Du må bare tenke på farger, størrelser, og hvordan produktene passer inn på ditt bad. Hos Buildor finner du alt du trenger. På hjemmesiden vår er det praktiske kategorier som viser tydelig hvordan produktene installeres og hva det brukes til. Bygg enkelt og bygg med kvalitet.

Gjør det selv!

Bygg Lego! Bygget du Lego som barn? For å lykkes med et oppussingsprosjekt er det viktig at du tar trinn for trinn fram til målet. En enkel og flott fornying av baderom er å kjøpe et nytt toalett og dusj fra Buildor. Kanskje du i tillegg ønsker et nye skap? Du starter enkelt med å fjerne lister i rommet. Deretter kan du sparkle eventuelle skruehull, for så å male til ønsket farge. Tilpass deretter rommet med nye detaljer som for eksempel speil med lys. Eller kanskje du ønsker et spabad på ditt baderom? Fortell oss hva du skal gjøre, så hjelper vi deg.

Hva er rett for deg?

Når du velger gulv, må du se på behov og slitasje. Et gulv kan raskt bli ødelagt om du har husdyr eller små barn, også på badet. Da vil et slitesterkt flisegulv være en bra løsning for deg. Et bad skal være funksjonelt og holde i mange år. Tenk på detaljer i din innredning. Et unikt speil kan forandre inntrykket på ditt baderom. Vi har alt av småting som påvirker helhetsinntrykket. Alt fra en praktisk do-børste til papir-holdere til kjøkken. Utvalget er enormt. Alle småting påvirker praktisk funksjon og utseende. Gå igjennom vårt vareutvalg og plukk alle detaljene som gjør din bolig bedre. Buildor har prisgaranti, åpent kjøp i 14 dager og raske leveranser.

Forny ditt baderom med spennende produkter fra Buildor

På buildor.no finner du alt du kan trenge til ditt nye baderom. Alle varer leveres raskt rett til ditt hjem og du betaler ingenting for frakten. Og ikke glem at Buildor har prisgaranti. Alle priser matches mot konkurrenter, slik at du får dine varer til den beste prisen.